понеділок, 24 червня 2013 р.

Капосна книжка Малого Вовчика

Капосна книжка Малого Вовчика
Іан Вайброу
Ганьба на всю вовчу сім'ю: Малий Вовчик росте добрим і лагідним! Розлючені батьки відправляють його в Школу Поганців, де він має вивчити 9 правил поганця і стати злим вовком. Тому веселий і добродушний Малий Вовчик вирушає в довгу дорогу до Моторошного Лісу. По дорозі він зустрічає Пана Крутихвоста, який розказує йому про Школу Поганців та дядька Хижачила і пробує переконати, щоб він залишився з ним. Але Малий Вовчик не слухає його і йде далі.
Про свої мандри і пригоди Малий Вовчик пише листи додому. Спочатку Вовчило Хижачило не хотів приймати Вовчика, але той спокусив дядька їжею.
Вовчик таки вивчає 9 правил поганця. Згідно з ними, він має бути лютим, підступним, нахабним, нечесним. Він не такий. А от поведінка  Вовчила Хижачила повністю відповідає цим правилам.
Малий Вовчик має скласти випускний іспит: вижити три дні і три ночі у лісі і притягти додому щось "велике і смачнезне". Він натрапляє на табір пластунів, вони його годують і дають з собою три великі банки бобів.
Не хочу виказувати все, але скажу ось що: наївшись пластунських бобів, Вовчило Хижачило лускає, а Малий Вовчик стає багатієм (бо в дядька виявилася купа грошей) і директором школи.
Гарна книжка, раджу почитати!

         
         


3 коментарі: