четвер, 13 березня 2014 р.

Крок до здійснення мрії



Пам’ятаєте, я недавно писала про книжку Дженніфер Л.Холм «Черепаха в раю»? А минулого тижня авторка приїжджала до Університету Джорджиї. Там вчиться моя подруга, Оксана Лущевська. Вона переклала з української частину мого допису про «Черепаху в раю» і представила її на зустрічі з Холм.


 Ось так виглядає авторка "Черепахи в раю"
Мені дуже приємно, що авторка однієї з моїх улюблених книжок про мене дізналася. Їй сподобалися мої слова про те, що «рай для кожного свій. Та у всіх наших «раїв» є спільна риса: де б ми не були, ми хочемо в наш рай. Подумайте, де ваш рай».
У кожного з нас є мрія. І щоб здійснити її, треба працювати. Перший крок до своєї мрії зробити неважко. Моя мрія – стати журналістом, щоб мене чули. Це був мій перший, ні, другий крок. Першим був цей блог.
Якби я могла, то взяла б у Дженніфер Холм інтерв’ю. Я дуже сподіваюся, що в університет, у якому я буду вчитися, теж будуть приходити відомі письменники.
Мені просто дух захопило, коли я побачила моє фото і мої слова з презентації. Хочеться, щоб у моєму житті було багато таких моментів.

Я хочу подякувати Дженніфер Л. Холм за чудову книжку. Секрет: скоро буде продовження! До речі, я дуже люблю, коли письменники пишуть кілька книжок про тих самих героїв.
Ще хочу подякувати Оксані Лущевській за те, що завдяки їй мій голос почули.
Ну і, звичайно, дякую вам, мої дорогі читачі! Якщо ви це прочитали, то я і мої слова для вас щось значать.
До речі, мій рай – бути з сім’єю, друзями і книжкою. :)

Немає коментарів:

Дописати коментар